Služby pálenice

20190126 191937

Přípravu kvasu

Jádrové ovoce (jablka a hrušky) lisujeme na mošt a ten necháme kavasit.
Peckové ovoce (višně, třešně a švestky) pasírujeme - vypeckováváme a kvasíme ovocnou dřeň bez pecek. Výsledkem je jemnější chuť pálenky.

Při dodání alespoň 400 kg ovoce budete mít pálenku výhradně ze svého ovoce. Při dodání menšího množství, provedeme sloučené zpracování ovoce a vypálení.

Destilace

Vypálení Vámi připraveného ovocného kvasu nebo kvasu připraveného námi z Vašeho ovoce.

další služby

Naředění vypáleného destilátu na požadovanou koncentraci.
Staření destilátu ultrazvukem.
Poradenství při přípravvě ovocného kvasu.
Prodej lahví na uskladnění destilátu.
Vytvořeno 8.9.2020 17:24:19 | přečteno 1727x | brozek